Arama motorlarin‘da 1 Sayfadasınız

1 : Öncelikle Sitenizi Sizin beğeninize göre çizip Adobe PhotoShop'ta Tasarlıyoruz. Siz Hayal ediyorsunuz Biz Çiziyoruz. 
 
2: Çizmiş olduğumuz Grafik Tasarımınızı En güncel Şekilde CSS'ye döküyoruz. Böylelikle Google’da İlk adımızı atmış oluyoruz.
 
3: Yapmış olduğumuz Web sitesine Bizden talep ettiğiniz özelliklere göre Yönetim Paneli kodluyoruz. Örneğin Resim ekleme,Yazı ekleme,Sipariş Ver Formu,Teklif İste Formu, Online Canlı Destek,Gelen Mesajları görebilme Kısacası Tasarımcıdan Tamamen Bağımsız olarak ilerde Herşeyi Kendiniz yapabileceğiniz Bir alt yapı inşa ediyoruz.
 
4:Web sitemizin yapım aşamasının tamamlanmasından sonra Sıra geldi Tüm arama motorlarına Sitenizi kaydetmeye ; Web sitenizi Türkiyenin ve dünyanın en çok tercih edilen arama motorlarına kaydediyoruz.
 
5 : Daha Sonra Türkiyede ki Tüm yerli Forumlarda Kısa ve tanıtıcı Firma profilinizi Yayınlıyoruz. Ortalama 150 Popüler Faydalı forumlarda Tamamen Özgün Bir Tanıtıcı Yazınızı Sitenize Link vererek Doğru şekilde tanıtıyoruz. Böylelikle Birileri sizi Google’da Aradığında Tertemiz Bir Profil ile karşılayacaksınız.
 
6:Her gün Sitenize 5 Adet Hiçbir yerde olmayan Kesinlikle Kopya olmayan Belirlediğimiz kelimelerin içerdiği makale yazıyoruz. Ve bu makaleyi PR Değerleri Yüksek siteler de de belirlediğimiz anahtar kelimelerde sitenizin linkini vererek yayınlıyoruz. 
 
7: Web sitenizi 4 ay boyunca sürekli belirlediğimiz anahtar kelimelerde güncel tutuyoruz. Her sayfanızın meta Tag’larınızı Sürekli Güncel Tutuyoruz.
 
8: Hiçbir yerden kopya içerik kullanmıyoruz. 
 
9: Web sitenizi Tüm önemli dizinlere kaydediyoruz. Admin onaylı, kaliteli dizinlere siteniz gönderip Onay durumunda sitenizle alakalı kategoride kalite kazanmanız sağlanmış olacaktır.
 
10: Web sitenize Pr değerleri yüksek 3 Siteden Footer Link ekliyoruz. Başka sitelerin alt kısımlarından, tüm sayfalarında görünecek şekilde bağlantı reklam alınması işlemidir.4 Ay Süre İle Linkleriniz bu sitelerde yer alacaktır. 
 
11: Web sitenizi yeteri kadar Forumlarda Profil Backlink kasıyoruz. Profil backlink kişilerin paylaşım için açmış olduğu otomatik üye onaylı forumlarda seo uzmanları tarafından geliştirilmiş bot sistemi ile otomatik olarak sitenizi forumlara üye yaparak alınan backlink Çeşididir. 
 
12: Sosyal İmleme Sitelerine Web siteniz için Kısa Makale gönderiyoruz. Türkçesi sosyal imleme sitelerdeki ürün ve/veya hizmet gibi her türlü içeriğe ait sayfa linklerini kullanıcıların paylaşım ve beğenisine sunmaktır. 
 
13: Profesyonel Dmoz Kaydı başvurusu , Dmoz Nedir ? Ne işe yarar ?
SEO için sitenize geri almak için en etkili Dmoz dizin site, Dmoz’dan çok etkili avanataj sağlamaktadır.Kısacası dizin sitesidir. 
 
14: Değerleri Yüksek Sitelerde Haftalık tanıtım yazıları yayınlanması 
Arama motorlarında yükselmek amacı şu sıralar iki yöntem kullanılıyor. Bunlardan ilki link almadır. İkinci yöntem ise şu sıralar oldukça revaçta olan tanıtım yazısı yazdırmaktır. Bu yöntemde Google Tarafından Siteleriniz düzenli şekilde Güncellendiğinde İstediğiniz kelimelerde kısa süre içerisinde hedeflerinize ulaşmanızı sağlamaktadır. 
 
15 :Wiki Backlink Hizmeti | Kaliteli Backlink Paketl kasılması 
 
16: sözlüklerde link çalışmaları (uludag-itu-ekşi-inci) 
 
17: Blog Sitelerde Belirlediğimiz anahtar kelimelerde çalışma
 
18:Sitenize Süremiz Boyunca Belirlediğimiz Ana kelimenizde Ziyaretçi Gönderiyoruz. Örneğin Elektrikçisiniz ve "elektrik" kelimesi ile % 100 Gerçek Ziyaretçilerin O kelimede Tıklamasını sağlıyoruz. Günlük Ziyaretçi sayısı 150'dir. 4 Ayın sonunda Bu ziyaretçiler tamamen doğal şekilde Google'den akışı gerçekleşmiş olacak.
 
19: Sunucunuzu Tamami ile Hızlı Güvenli Kurumsal Bir sunucu Firmasından Seçiyoruz. Bunun sebebi Sitenizin hiç kapanmaması ,açılma hızı, Sunucunuzda İllegal yapılanma içinde bulunan sitelerle aynı sunucuda barınmaması,Sunucu Güvenliğinin en üst düzeyde olması
 
20: Sitenizde Rapid SSL Certificate Satın alıp entegre ediyoruz. Bunun sebebi Google Botları tarafından Sitemizin tamamen güvenli bir web sitesi olarak algılanmasıdır. Çalışmanın sadece bir parçasıdır.
 
21: McAfee,Norton,Trend Micro gibi kurumsal Güvenlik yazılımlarında Güvenli Site olarak tanıtılması
 
22: Domain Yaşınızın En az 5 Yıl uzatılması, Bunun sebebi Google Bot değerlendirmelerinde Olumlu etkileri kanıtlanmış olması sebebi ile Olumlu yönde Bir adım atılmış olacaktır.
 
23: Çalışmamızın Tasarım kodlama Ve genel içeriklerinin girilmesinden sonra 1 Hafta süre ile "GOOGLE ADWORDS"reklamları verilerek Müşterimizin Belirlemiş olduğu hizmetler için Reklam yayına alınması böylelikle 4 Ay süre beklemek yerine Müşteriye Katkıda bulunulması, Bunu yapmamızın sebebi Birincisi Adwords çalışmamızda Önemli etkenlerden birisidir. İkincisi Müşterimizin Google Reklamcılığını anlaması ve kavramasını sağlamamızdır.
 
24: EDU GOV Sitelerden Tanıtım Yazısı (Hedef Kelimede Yükselme, Trustrank ve Alexa'da Artış Vs.) Google'ın yeni algoritması olan PENGUEN ile %100 uyumlu çalışmalarımızla sitenizi yükselişe geçirmesinde faydalı olacaktır.
 
25: Belirli aralıklarla Örneğin Haftada 1 Kez 1 Milyon Kişiye Profesyonel Toplu Mail Hazırlanıp Gönderiminin sağlanması, Böylelikle Müşterimizin Beklemeden Kazanç elde etmesini sağlamış olacağız.
 
26: Web Sitenizin Adresini ve yapmış olduğunuz Tüm Hizmetleri Toplu Sms Hizmeti ile Haftalık olarak Kurumsal Firmaların Sahipleri Yöneticilerin Türkiye'nin En büyük En çok tercih edilen Operatörü 0532'li Numaralara Kampanyanızın,Tanıtımının yapılması sağlıyoruz.
Evet Sitenizi Sıfırdan Tüm sürecin bizler yönetiyoruz. Sizin yapmanız gereken Sadece Telefonlara bakıp Arayan Müşteri adaylarını ikna etmek kalıyor. 

WEB & TEKNOLOJİ HABERLERİ
Hangi E-Ticaret Altyapısını/ Yazılımını Seçmelisiniz ?
E-postanızın spam olmaması için öneriler
Wordpress Site içi & Site Dışı Optimizasyon
Arama motorlarin‘da 1 Sayfadasınız
Büyümenin anahtarı Windows 8 olacak
Üçüncü çeyrekte Android, iOS’un 5 katına ulaştı
Apple‘ın bazı patentleri iptal edildi
Windows Phone 8 ve Getirdikleri
Windows ve Getirdikleri
İnternetin geleceği mobil cihazlarda
YukariCik